Dagen op zicht
Bij Drankgadgets.nl kunt u gerust winkelen in de wetenschap dat als u achteraf toch niet tevreden bent u de bestelling terug mag sturen. U kan een bestelling tot veertien dagen na ontvangst aanmelden voor retour daarna heeft u nog 14 dagen om het pakketje retour te sturen. Wel vragen we u dan het product compleet, ongebruikt en in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking terug te sturen.

Hoe retourneert u een product

1. Wanneer u uw product nog geen 14 dagen in huis hebt, dan kunt u contact opnemen via info@drankgadgets.nl met als onderwerp retourzending.

2. Daarna heeft u nog 14 dagen na aanmelding van de retourzending om het pakketje terug te sturen.

3. We vragen u het product in elk geval compleet en ongebruikt en graag in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking terug te sturen. De kosten voor het terugzenden van een bestelling zijn voor uw eigen rekening. In rekening gebrachte order- en verzendkosten kunnen niet worden gerestitueerd. Ongefrankeerde en zendigen zonder retournummer kunnen wij niet in ontvangst nemen.

4. Nadat we uw bericht over de retourzending hebben ontvangen, zullen we deze beoordelen en u een ontvangstbevestiging per e-mail zenden.

5. Na een succesvolle afhandeling van uw retourverzoek storten wij binnen 7 werkdagen na ontvangst het aankoopbedrag terug op het door u verstrekte rekeningnummer. In alle andere gevallen nemen we contact met u op.

Klik hier voor het Modelformulier Herroeping